ארכיון של: אפריל 2020

על הקשר בין האהבה ואוכל קדום: אילו מאכלים מעוררים תשוקה?

אי שם בשנת 2018 השקתי את סדנת הבישול 'מין אוכל שכזה' הקונספט הייחודי הזה שנוגע בתשוקה ובתאווה דרך הצלחת מושך

מדליון פילה על מצע של קרם סלרי ורוטב פטל קינמון

מחברים 2 חתיכות פילה בקר או עגל ברוחב של כ – 2 ס"מלקרם סלרי: 1 בצל גדול 1 שורש סלרי

אבוקדו – אפרודיזיאק

פנויים ופנויות! האם ידעתן/ם שאבוקדו, כן, אבוקדו!🥑🥑 יכול לשפר פלאים את כמות הפניות אליכן/ם? אוכל, הוא אחד הפרטים האינטימיים יותר שתוכלו

סיידריה – סנגרייה חמה לוהטת

יין ישמח לב אנוש" אמרו חכמינו, וכנראה ידעו על מה הם מדברים. מרכיבי היין משרים עלינו אווירה שלווה, נינוחה, נעימה

יתרונות של ציר עצמות בקר – מתכון ציר משקם קטוגני

יתרונות של ציר עצמות בקר – מתכון לציר קטוגני   יש עכשיו טרנד חדש למראה צעיר יותר ודיאטה… תוספת קולגן

אגסים ביין – הקינוח המפתה של כל הזמנים

אגסים, צורתם המזכירה את גוף האישה השופע, טעמם ומתיקותם הובילו במהלך האבולוציה אנשים לדמות אותם ולייחס להם משמעות של פריון

סלמון ובאק-צ'וי

דגי ים עמוקים. למה בעצם ואיך מתחברים לנו למאכלים מעוררי חשק ותשוקה?דגי מים עמוקים עשירים באומגה 3 שתפקידה חשוב ביותר

לדר מנגו – ממתק של פעם

אם תצליחו להשאיר על השיש למשך כשעה… ניצחתם! אצלנו זה לא שורד… 🙂אז איך מכינים? מרכיבים:4 מנגו בשלים2 כפות דבש

צלי בשר בשומר, יין ועשבי תיבול

המצאנו לנו חורף אתמול.כי הלוווו נובמבר וזה.. מי זה מזג האוויר שיקבע עלינו?!התחשק להתפנק, על ריחות של בית, אורחה מפנקת

מרק ציר גולאש

מרק ציר גולאש, מבוסס ציר עצמות בקר, בישול מסורתי בשירות מזג האוויר, כי הבשילו התנאים ומספיק קר לי, ערב של