הגעת.

הגעת אלי! ולא סתם הגעת אלי. הגעת כי נמאס, כי השינוי כבר מתבקש, כי זה הזמן לדייק את הדרך להשגת ולהצלחת המטרה!

מה אם אספר לך שירידה במשקל, הבראה ושיקום הם תופעות הלוואי של הדרך? אם כבר נמאס להיות אקורדיון, לנוע בינות למלא מידע, לעתים סותר, לשמוע אלף הבטחות ושוב 'ליפול' על תסכול ולחוש תחושת בגידה… הגעתם למקום הנכון, בואו נתחיל – לחצו כאן!

סדנאות אוכל אמיתי

סדנאות בישול

סדנאות בישול חווייתיות וייחודיות! חוויה יוצאת דופן של ידע משולב בטעמים שלוקחת אתכם עוד צעד אל עולם מגוון של אוכל אמיתי, כזה שכבר שכחנו לאכול בסדנאות אנחנו מבשלים יחד ארוחה מלאה נתנסה ונלמד על בשר, על גיוון, כל ערכים תזונתיים, טכניקות דרך החיך והחושים מ-מנות ראשונות ועד... קינוחים מפתיעים כל הסדנאות נטולות סוכרים פשוטים, דגנים, שמנים מזוככים וחומרים משמרים

אוכל אמיתי – המתכונים

המתכונים כולם באתר אוכל אמיתי Real Food מבושלים ללא גלוטן, ללא תוספת סוכרים מעובדים, עשויים חומרים טבעיים בלבד לפי מיטב המסורות והעדות. ארוחות מלאות, מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים, קטוגני, פליאו דל פחמימה

ויטלו טונטו

ויטלו טונטו 500 גרם שייטל (או וייסברטן או שפיץ)מיונז הום מיידקופסת טונה במים1 פילה אנשובי איכותיצלפים במלח5 ביצים מושלמותכמה עלי

קורנביף קטוגני

*קורנביף – בשר כבוש* שיטת הכנה נהדרת ליצירת נתחים מפוצצי טעם שניתן לאכול מהם קרים או חמיםהקור ביף נפוץ מאוד

היערכות תזונתית במילואים

צילום אילוסטרציה: שי בן-נפתלי מכל קצוות הארץ גוייסו מיטב אנשינו לשמור עלינו אל מול החזית שנפתחה. נתלשו מהמציאות שלהם, מהבית,

מתגעגעים לנגב חומוס? קל! חומוס קטוגני ולחמניה

כילדה, שגדלה בקריות, היה לנו מנהג קבוע. כל שבת נסענו לעכו לאכול חומוס. כזה חם, על הבוקר. עד היום זו

השארו מחוברים אלינו לכל מה שאמיתי, מתכונים, מאמרים, בלוג, אירועים מעניינים וכן קהילות פייסבוק ואינסטגרם פעילות ועשירות בתוכן ותמונות

 

הרשמה לניוזלטר אוכל אמיתי       קהילת בין הסירים בפייסבוק       קהילת תזונה קטוגנית נקייה בפייסבוק      אוכל אמיתי באינסטגרם

קורס נקודת הדיוק
יוצא לדרך בתאריך 12.5
מחר, 8.5 מסתיימת ההרשמה המוקדמת, המוזלת!
הקדימו להירשם

אז אם זה הזמן שלך לחזור לאיזון
הבלבול כבר מתסכל ומייאש
והגיע הזמן לקחת אחריות על הבריאות שלך...!

הנה לך

קורס חדש
שמדייק לכם את התזונה הנכונה לכם
קורס שמביא תכנים שלא הכרתם
עם 8 הרצאות מרתקות כולל סדנת בישול און ליין ו.. הפתעה
עם קבוצת תמיכה בקבוצה סגורה
ושיחת דיוק אישית - איתי!

לקחת את כל הידע שלנו
לעשות בו קצת סדר
וללמוד ליישם אותו בפרקטיקה
על הצלחת!

מחכה לכם באתר www.anatfrank.co.il
או בלינק בביו

ענת ❤️
גאוט.
כהרגלנו בפועל, נלך ישר לשאלה שמאחורי השאלות
למה.
ואיפה מסתתר שורש הבעיה.

אם גאוט, שהיא מחלה שהתסמין שלה הוא דלקת וכאבי תופת במפרקים
נגרמת מעודף חומצה אאורית בדם 
שמגיעה מייצור יתר של חומצה אאורית
שנובעת מכשל כלייתי שמייצר מצב שנקרא "היפר-אוּריצֶמִיַה" (Hyperuricemia)
מה גורם לכשל הזה?
בכליות שהרי אמורות לפרק חלבון - וכושלות

ואז באה הרפואה הקונבנציונלית ואומרת
אם הכליות כושלות בייצור חלבון
אז נוריד מהחולים - חלבון!!
אבל רגע!!!!....

למה????
למה הכליות כושלות?

ואז, הופ!!
כאן נעצרת הרפואה הקונבנציונלית.

אבל אנחנו נמשיך עוד אחורה
ונגלה
שמצב שכיח להתפרצות המחלה כולל יתר לחץ דם, כמו סוכרת, השמנת יתר, תסמונת מטבולית, מחלות לב וכליות, תת פעילות בלוטת התריס, סוגים מסוימים של סרטן ופסוריאזיס.
אז נשאל מה גורם למצב הזה...

והנה!!!
כל המצבים הללו הם מצבים מטבולים שניתן לפתור אותם בתזונה מאוזנת
דלת פחמימה וריברסינג של תנגודת אינסולין
קרי - סוכרת של הכליות!!!

ואז הרפואה הקונבנציונלית תדע לטפל בתסמין ולקחת מהחולה את הפירות, המיצים והאלכוהול אבל אוי!!!
היא לוקחת ממנו גם את הבשר - את החלבון, בגלל הכשל
ונותנת לו קטניות, סיבים ותחליפי אוכל שמשמרים את המצב!!!

ובכך הופכת את התסמין למחלה כרונית! 

מה הפיתרון?
לטפל בסוכרת של הכליות!!!
תזונה דלת פחמימה וקטוגנית מדוייקת ומאוזנת
תפתור את הבעיה ותחזיר את הכליות לעבודה תקינה
שיוביל להפחתה בייצור החומצה האאורית
שיוביל להחלמה!!!!!!!!!
ב'נתם?!

חשוב לדעת שבמצב של התקף אקוטי או כרוני בהתחלה, בגלל שהגוף יעבור סוג של ניקוי רעלים, המצב יכול להחמיר לפני שיקל
ניקח נשימה - והוא יפתר.

#ענתפרנק_תזונה_מבריאה
#גאוט #gout
#ליווי_לתזונה_קטוגנית_שיקומית
#דיוק_איזון_התאמה
#נקודתהדיוק #תהליךריפוי
סדנת בראנץ' קיטוגנית, זוגית.
עוד רגע מתחילים...
רומה נפטרה.
רומה נפטרה בת 101!!!
רומה היתה בין הלקוחות הכי ותיקים שלי.
כשנפגשנו היא היתה בסביבות גיל 95
אישה צלולה וחיונית
מאז..
במהלך השנים האחרונות, ציר עצמות הבקר שלי הפך מרכיב מרכזי בתזונה שלה
הוא עזר לה בהתמודדות עם סרטן מעי קטן
הוא שיפר לה כאבים שסבלה מהם
מנע ממנה פציעות ושברים
עזר לה עם רגישות שהיתה לה בעור לגרד
ובגדול, שיפר לה את איכות שנותיה האחרונות.

אתמול, יואל בנה בישר לי שנפטרה בשיבה טוב
וזו הודעתו;

"ענת, יקרה 
מצטער להודיע לך על מותה של אמי רומה שנפטרה ב 9/4
היא נפטרה בבית ולא סבלה.
אני רוצה מאד להודות לך.
בתקופה שאמא שתתה את ציר עצמות הבקר שלך,  אמא לא סבלה מכאבים (שהיו קודם).
בנוסף אם היא נפלה אז לא נגרם שבר או בעיה אחרת.
כמו כן היה שיפור ניכר ברגישות של העור לגרוד.
כך שאני מאוד מודה לך ומאחל לך הצלחה בהמשך הפעילות המבורכת שלך.❤️"

אתמול התרגשתי מאוד
והבנתי את הערך של העבודה שלי על שיפור איכות החיים של אנשים.

אסירת תודה שיצא לי לפגוש את האישה המדהימה הזו
ואסירת תודה על העבודה החשובה שלי
ועל הבשורה שהיא מביאה איתה!
כשילד חולה אפילפסיה מצליח
כשהוא מגיע עם 4 - 8 התקפים ביום..
ויום בהיר אחד
אמו נזכרת
שכבר עברו 4 ימים ללא התקף..!!!!!!!!!!! 
ילד שהתחיל תזונה קטוגנית בפרוטוקול אפילפסיה
לפני שבועיים
והוא ללא התקפים
אין. מרגש. מזה!

תזונה קטוגנית נוצרה במקור לטיפול בילדים חולי אפילפסיה
מאז נחקרה והתפתחה
גם לכיוונים פחות טובים

אבל בגרסה הנקיה שלה
מי שיודע לשחק נכון עם היחסים שלה
מגיע לריפוי ושיקום
של סוכרת - תנגודת אינסולין
השמנה
איזון הורמונלי
אי פוריות
מחלות מטבוליות
מחלות אוטואימוניות
תסמיני עור
חרדות ודיכאונות 
זיהומי ודלקות מערכת העיכול והמעי
סרטן!

וכמובן התמודדות יעילה עם השמנה. אבל זו תופעת לוואי נחמדת. בדר"כ נחבק אותה בשמחה. 

זו לא תרופת קסם!
זו הקשבה לגוף הראשוני שלנו.
זה שעדין בהלם מהתקופה שאליה נקלע
זה שמבין את שפת האיזון.
זה שמנסה לדבר אבל שכחנו להבין אותו

#תזונה_קטוגנית_נקיה
#אפילפסיה #epilepsy
#תזונהמשקמת
#ענתפרנק_תזונה_מבריאה
#ליווי_לתזונה_קטוגנית_שיקומית
אני אוכל בריא!

אם כבר 15 שנים אתה עושה משהו, שאתה בגדול מאמין בו, אבל לא רואה את השינוי שאתה רוצה לראות, אז אתה לא פועל נכון - לצורך של הגוף שלך!
זוכרים את איינשטיין החמוד? "אי שפיות היא לחזור על אותה הפעולה וכל פעם לצפות לתוצאה אחרת"
אבל מה קורה אם יש לנו חברה תזונאית? שאנחנו מאוד מעריכים?
והיא למדה בממסד ויש לה תעודה על הקיר?
והיא גם חברה? מה אני אבגוד בה?

אז למה לא פשוט לקבוע איתה לקפה? עדיף אמריקנו בלי סוכר ולהעביר דחקות של היום יום?
ולנסות להתחיל לשאול שאלות אמיתיות
השאלה המרכזית היא: למה?
למה אני אוכל בריא וכלום לא קורה?
למה לאכול כל היום? הרי תינוקות עד גיל שנתיים אוכלים כל 3 שעות... האם גם אנחנו צריכים?
לשאול..
איפה החלבון?
איפה השומן?
מה המשמעות של כרס הבירה?
אם כולם 'אומרים' שזה 'בריא' - האם זה באמת 'בריא'? לי?
עם מי לעזאזל אפשר לדבר על כל זה????

יום יום אני פוגשת כל כך הרבה אנשים שבעיקר חושבים שהם עושים שינוי בשם מישהו שהם סומכים עליו אבל הגוף שלהם מדבר בשפה אחרת לגמרי!!

שיטת נקודת הדיוק שפיתחתי במשך שנות עבודתי, עוזרת לי לדייק בדיוק את השינוי שאדם צריך
מה היתרון שלי?
כמלווה לתזונה משקמת מדוייקת - אני רואה את העתיד בבירור
אני מכירה את הסימנים המקדימים לסוכרת, את התסמונת המטבולית, את אי האיזון... ומה שהולך לקרות בעקבותיהם.

מעטים האנשים שבוחרים לעשות שינוי טרום הופעת התסמינים - זו כנראה זכות השמורה לברי המזל
ופקוחי העיניים
הלוואי וזה היה ה-דבר
הלוואי והיו מלמדים אותנו את תקופת השפע!
כי חוסר ומחסור אנחנו לומדים - אבל אף אחד לא דואג להשכלה שלנו על עידן השפע והשלכותיו

אז תספרו לי, פה בתגובות
מה לדעתכם הבחור עושה לא נכון?
ועל איזה כביש מהיר הוא מעלה את עצמו?

#נקודתהדיוק
#ענתפרנק_תזונה_מבריאה
#ליווי_לתזונה_משקמת
#דיוק_איזון_התאמה