תהליך הכנת ציר העצמות מתחיל בהשחמת העצמות. לגוון הסופי של ההשחמה יש הבדל הנובע מסוג העצמות השונות, כמו כן להשחמה
אוכל בצורתו הקרובה ביותר למקור, שאינו מעובד ואינו מכיל דגנים, גלוטן, סוכר מעובד, שמנים מזוככים ותחליפים למיניהם. לצפיה באפשרויות השונות
הציר הינו מיצוי של עצמות עוף, על הערכים התזונתיים שבהן, אל נוזל מרוכז המופק בבישול מדויק של עצמות העוף. הציר
הציר הינו מיצוי של עצמות בקר, על הערכים התזונתיים שבהן, אל נוזל מרוכז המופק בבישול מדויק של עצמות הבקר. נתח
הציר הינו מיצוי של עצמות בקר, על הערכים התזונתיים שבהן, אל נוזל מרוכז המופק בבישול מדויק של עצמות הבקר. הג'לטין
Powered by - Wemake