הציר הינו מיצוי של עצמות בקר, על הערכים התזונתיים שבהן, אל נוזל מרוכז המופק בבישול מדויק של עצמות הבקר.

נתח בשיר עשיר כגון אוסובוקו, בריסקט, שפונדרה וכו', עצמות מח, מים, ירקות שורש – בצל, דלעת, קרישה וסלרי, גזר ובוקה גרני – גבעול סלרי, טימין, פטרוזיליה, עלי דפנה.

הציר מבושל בין שלוש וחצי לארבע שעות והינו מיועד לכל מי שרוצה להעשיר את התזונה במרק בשר ועצמות עשיר וטעים אך סובל מרגישות לגלוטומטים (המופרשים בבישול ארוך) במערכת העיכול ו/או המעי או מצוי בתחילת תהליך שיקום מעי באסכולות תזונה שונות כגון גאפס.

הציר מבושל במטבח ביתי פרטי ומגיע מסונן ללא בשר/עצמות, ארוז באריזת סו-וויד יעודיות במצב קפוא. הציר ניתן לשתייה כמות שהוא או כבסיס לתבשילים ומרקים.

קישור ישיר לרכישת ציר בשר – כאן

השארת תגובה