סלט קיסר! 🍀🐟🌿

המלך של הסלטים בעיני, ועכשיו בגרסה ה- #קטוגנית

רוטב הקיסר נעשה כהלכתו עם אנשובי נפלא ועל בסיס שמן MCT

עכשיו, כשמחלימה מקורונה ומאמנת את חושי הטעם והריח, הטעמים ה'בועטים' הם אלו שעוברים מסך!

האנשובי, נגיעה של צ'ילי וכמובן הביצה המושלמת.

מרכיבים לרוטב הקיסר;

  • חלמון 1
  • כפית חרדל
  • 4 פילטים של אנשובי
  • שליכט חומץ בן יין
  • מלח
  • פלפל
  • 2-4 כפות פרמז'נו (לא חייבים)
  • שמן mct של ג'מוקה Jammoka כמה שצריך…

אופן ההכנה:

מתחילים בבלינדור של המרכיבים עם בלנדר מוט ללא השמן ומזלפים תוך כדי, עד הגעה לסמיכות הרצויה 🍀 במידה וסמיך לנו אפשר להוסיף קצת מים ולערבב.

לביצה המושלמת;

מביאים מים לרתיחה. עם קצת מלח. בינתיים מנקבים חור בתחתית הרחבה של הביצה. מכניסים את הביצה למים הרותחים. 6 דק' לחלמון חצי עשוי נוזלי וכייפי, 9 דקות לביצה מושלמת עם חלמון מגובש יותר.
להעביר מיד למי קרח

לחסה;

לקרוע עלי חסה 🙂

להגשה:

למקם על צלחת הגשה את קרעי החסה (עדיפות ללבבות חסה) מעליהם את הביצים. לבזוק בעדינות את רוטב הקיסר ולקשט בכמה צלפים, קרעי אנשובי וחתיכות צ'ילי

השארת תגובה