fbpx
  • Facebook
  • Instagram
  • Contact
Real Food אוכל אמיתי Real Food אוכל אמיתי
  • תוכניות הליווי
  • סדנאות
  • חנות – Realfood Deli
  • מתכונים
  • מומלץ ברותחין
  • ענת פרנק
    • משולחנה של ענת
    • כתבות ופרסומים במדיה
  • 0 פריטים₪0
  • תוכניות הליווי
  • סדנאות
  • חנות – Realfood Deli
  • מתכונים
  • מומלץ ברותחין
  • ענת פרנק
    • משולחנה של ענת
    • כתבות ופרסומים במדיה
Real Food אוכל אמיתי
  • תוכניות הליווי
  • סדנאות
  • חנות – Realfood Deli
  • מתכונים
  • מומלץ ברותחין
  • ענת פרנק
    • משולחנה של ענת
    • כתבות ופרסומים במדיה
  • 0 פריטים₪0
  • תוכניות הליווי
  • סדנאות
  • חנות – Realfood Deli
  • מתכונים
  • מומלץ ברותחין
  • ענת פרנק
    • משולחנה של ענת
    • כתבות ופרסומים במדיה
לביבות עדשים כתומות ובטטה
ראשי » צמחוני » לביבות עדשים כתומות ובטטה

טוב, תקשיבו.יש לי קצת בעיה עם קטניות…

קטניות, הן בחמת הספק בתזונה שלנו.
הן מכילות רעלנים ובהנבטה הופכות בעצם פחמימה.
עדשים אדומות לא ניתן להנביט.
אם כך, למי מכם שבוחר לכלול אותן בתזונה… הקציצות האלה טעימות באופן חריג 😎
תוסיפו להן את כל שאר הירקות שהן מכילות ויצרנו לנו לביבה עשירה ומגוונת בטעמים.


איך מכינים?


מרכיבים:
2 כוסות עדשים אדומות
1 בטטה או דלעת מגוררת
1 תפוח אדמה מגורר
1 בצל אחד קצוץ
2 ביצים
צרור עשבי תיבול קצוצים: תרד, כוסברה, בצל ירוק, שמיר, תימין (ניתן לבחור חלק)
תבלינים: פפריקה מתוקה, מעט כמון, פלפל שחור גרוס, מלח
שמן זית/ גהי/ שמן קוקוס

מבשלים כוס או שתיים עדשים אדומות כמעט עד להתרככות ומסננים נוזלים לעייפה.
מערבבים עכשיו כמות של כ-כוס עדשים מבושלות עם: בטטה או דלעת מגוררת, תפוח אדמה בינוני מגורר, בצל קצוץ, עשבי תיבול קצוצים: תרד, כוסברה, בצל ירוק, שמיר הולך מצוין, תימין או כל מה שבא.
מוסיפים תיבול: פפריקה גרוסה, מעט כמון, פלפל שחור גרוס, מלח. מערבבים את התערובת וסוחטים עוד קצת. מוסיפים שתי ביצים.
מחממים מחבת עם שמן עד הברכיים חימום בינוני (אני משתמשת בשמן זית או גהי או קוקוס
צרים קציצות וסוחטים עוד קצת בידיים אם צריך מניחים בעדינות במחבת המחוממת. לאחר כמה דק', כשמשחים מצד אחד, הופכים ומניחים על נייר סופג. שיספוג.


מטבל פלפלים קלויים:

קולים פלפלים צהובים, מעבירים מקורר למעבד מזון עם 3-4 שיני שום, מעט כמון, כורכום, מלח פלפל וזרעי כמון. מזליפים שמן זית בעדינות תוך כדי עבודה.

בום טראח.

מתכונים נוספים העשויים לעניין אותך:

  • לביבות בטטה
    לביבות בטטה
  • לביבות מנגולד תרד גבינות
    לביבות מנגולד תרד גבינות
פורסם ב: צמחוני
« הקודם
הבא »

השארת תגובה

ביטול

פוסטים אחרונים
  • פטה כבד קטוגני
  • מוצרי חלב – בתזונה הקטוגנית, כן או לא?
  • מערכת היחסים שלנו עם אוכל
  • תזונה קטוגנית? פליאו? דל פחמימה?
  • קניידלעך קטוגנים
תגובות אחרונות
  • מערכת היחסים שלנו עם אוכל - Real Food אוכל אמיתי על איך מתחילים? ריסטרט לגוף…
  • נטע על לחם בשר
  • תמי על עוגת שוקולד – בשלושה מרכיבים
  • ענת פרנק על ציר עצמות – אמברוזיה (משקה האלים)
  • ענת פרנק על ציר עצמות – אמברוזיה (משקה האלים)
ארכיונים
  • מאי 2022
  • אפריל 2022
  • מרץ 2022
  • דצמבר 2021
  • נובמבר 2021
  • אוקטובר 2021
  • ספטמבר 2021
  • יולי 2021
  • יוני 2021
  • מאי 2021
  • אפריל 2021
  • פברואר 2021
  • דצמבר 2020
  • נובמבר 2020
  • אוקטובר 2020
  • ספטמבר 2020
  • אוגוסט 2020
  • יולי 2020
  • יוני 2020
  • מאי 2020
  • אפריל 2020
קטגוריות
  • אוכל אמיתי
  • אפרודיזיאק
  • בשרי
  • גאפס
  • דל פחמימה
  • היערכות
  • חג-גיגיים
  • יצרנים ומשווקים
  • כתבות ופרסומים במדיה
  • מאזן ומשקם
  • מאפים ולחמים
  • מסעדות ומעדניות
  • מרקים
  • משולחנה של ענת
  • מתכוני ציר עצמות
  • סלטים וממרחים
  • ספרות ותוכן
  • פורומים וקבוצות במדיה
  • פליאו
  • פליאו-קטוגני PKD
  • צליאק
  • צמחוני
  • קטוגני
  • קינוחים
כלים
  • התחבר
  • פיד רשומות
  • פיד תגובות
  • WordPress.org
אין לעשות כל שימוש בתוכן ובתמונות באתר זה ללא היתר ואישור כתוב מראש
כל הזכויות שמורות © 2016-2021 ® אוכל אמיתי Real Food - תקנון האתר
0
    0
    עגלת הקניות שלך
    ריקון עגלת הקניותחזרה לחנות
    המשך קניה
    גלילה לראש העמוד