וואפל עוף תרד קטוגני
וואפל עוף תרד קטוגני

וואפל עוף תרד קטוגני

כן, כן… מה שאתם רואים ושומעים

ביס מושלם כשבא.. לנגוס במשהו ולהרגיש.. טוסט

רק שהוא..

'לחם' שהוא מנת חלבון ושומן לגמרי!

בלי טיפת קמח

למי שמצוי בתזונה הקטוגנית | פליאו | דל פחמימה, אך לא רק… הוא פשוט – ביס כיף 😎

עשוי מפרגיות עוף חופש, אורגני בתקן חי בריא שגדלות שמחות במרעה משק מלמד

הצעת הגשה:

קחו וואפל, הניחו עליו בנון שלנט מיונז או איולי כלשהו, פרוסות אבוקדו טרי, פרוסות ביצה קשה מושלמת ולא לשכוח להתפנק 💚 עם ממרחי השוק של פרנצ'סקה למשל זהב אדום – ממרח עגבניות מיובשות

הצעת הגשה וואפל עוף קטוגני

אז יאללה, למתכון:
זהו מתכון לגמרי קטוגני וסוגר פינה למנות לקחת, לכריך… ולכל מה שמתחשק. אכלתי אותו עם כל מה שבא, מיונז ביתי, קונפי שום, תרד וביצה עלומה.

צורת הוואפל הינה הצעה, אפשר כמובן להכין בתבנית אינגליש או תבנית לחם או כל צורה שמתחשק.

חשוב לא לדלג על שלב חומץ התפוחים הוא יעניק לו נפח ואווריריות.

מרכיבים:

4-5 סטייקים של פרגיות עם העור (כ – 350 גרם אחרי הבישול)
5-6 ביצי מדיום
70 גרם שומן עוף מזוקק – שמאלץ (אפשר גם חמאה, שומן בקר מזוקק) – חשוב שכמות השומן תהווה כ – 30% מהמסה
חבילת עלי תרד בייבי מאודים או טריים
כ-כף חומץ תפוחים
כפית סודה לשתייה
כפית אבקת אפיה
מעט מלח
כדאי ראב תיבול מעניין כגון הקיסר השחור של פאט פאפא או כבוד הראב של השוק של פרנצ'סקה
מעט שמן זית

אופן ההכנה:

לסדר את הפרגיות בתבנית על נייר אפיה, למרוח במעט שמן זית ולתבל כהוגן בתערובת תבלינים אהובה.

לאפות בתנור בחום של 200 עד שמוכן. (כשהעור שחום וקריספי והפרגית מוכנה)

מעבירים את הפרגיות למעבד מזון, יחד עם כל שאר המרכיבים, לרסק/ לטחון את הכל – מלבד הסודה לשתיה וחומץ התפוחים – במעבד מזון
בסבב האחרון להוסיף את הסודה לשתיה ולאחריה את החומץ ומיד להעמיס כמות של שתי כפות או מצקת קטנה לטוסטר וואפלס שחומם מראש או לתבנית לחם ולתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות

הטעם חלומי, המרקם מדהים. פשוט פצצה של רעיון 

פינת הביס המושלם

השארת תגובה