או בישול בתנאים קשוחים 🙂

אז היינו רעבות, ענבל ואני. במבנה שבו נמצא המשרד שלנו יש סופר גדול. לא התחשק לנו איזה סלט, או להזמין אוכל מעובד ועתיר סוכר מאחת המסעדות הסמוכות… אז החלטנו להכין רגע. ומה אפשר להכין בכאלו תנאים קשוחים?
תנאים קשוחים = מיקרו. וזהו.
וואלה, אמרתי לה, בואי נביא סלמון טרי מהסופר למטה. קצת עגבניות שרי, קצת עשבי תיבול ונכין לנו סלמון במיקרו. בשלב זה, התרוממה גבה.
את תראי, יהיה פצצה! מכינה לבנות משהו דומה.
ו – הופהההה ארוחת מלכים בתנאים קשוחים הוגשה כעבור כחצי שעה.

סלמון במשרד
מרכיבים:
חצי קילו סלמון חתוך לפרוסות
חופן עגבניות שרי
חופן כוסברה טריה קצוצה
4-5 שיני שום
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית או חמאה

אופן ההכנה:
מניחים את הסלמון בכלי פיירקס. מזלפים שמן זית, ומוסיפים את שאר המרכיבים – שום חתוך לפרוסות, עשבי התיבול, מלח ופלפל וחוצים באמצע את עגבניות השרי.
מכניסים למיקרו מכוסה כ – 8 דקות, מורידים את המכסה ומחממים עוד כארבע דקות.
מוכן.
מאוזן.
טעיםםםם.

השארת תגובה