הוראות הכנה
בתנור:
110 מעלות, אפשר בתוכנית טורבו, להניח על הרשת ומתחת לשים תבנית לטפטוף.
8-10 דקות מכל צד.
8-10 דקות מכל צד.
מחבת:
פחות מומלץ מתנור
אש נמוכה ומכסה, 2-3 דקות מכל צד, בסיום ליבש את המחבת ולצרוב על אש גבוהה יותר.
שליקה מוקדמת במים:
מים בטמפרטורה של 65-70 מעלות, שליקה של כ-5 דקות
העברה למי קרח, הפרדת הקשרים וצריבה במחבת חמה.
סוויד:
60-62 מעלות למשך שעה ממצב מופשר, שעה וחצי מקפוא.
בסיום ייבוש, הפרדת הקשרים וצריבה קצרה במחבת.
בסיום ייבוש, הפרדת הקשרים וצריבה קצרה במחבת.
גריל גז/פחם:
חום עקיף ולא ישיר, על מנת לא לפצוע את המעטפת.
8 דקות בערך כל צד ובסיום הפרדת הקשרים וצריבה קצרה.
מעשנה:
90-110 מעלות למשך 40-60 דקות, אפשר גם ממצב קפוא
בסיום הפרדת הקשרים ואפשרי צריבה קצרה.