מומלץ ברותחין - ספרות ותוכן

הסקרנות שלי והאהבה למילה הכתובה יחד עם אהבה להיסטוריה, והבנה של תהליכים, טכניקות ותולדה של דברים דוחפים אותי יותר ויותר למצוא מדיה כתובה שסקרנית בערך כמוני ועדיף יותר. במדור זה הבאתי לכם נגיעה לסקרנים, כותבים, חוקרים ויצרני תוכן קולינרי ולא רק שגם הם חרטו על דגלם את האהבה למילה הכתובה בשירות האבולוציה התזונתית ותהליכים קולינריים. רווח כפול מצוי בתוכן המלמד, תוכן שנכתב ונחקר על היתרונות של תזונה בשירות הבריאות. למה נוצרו אסכולות כאלו ואחרות ואיך הן תורמות לעושר התזונתי שלנו ומחזקות את הבחירות שלנו. יש עולם שלם של תכנים מאחורי הביס והטעם ובריאות הגוף… והנפש.

מומלץ ברותחין - ספרות ותוכן

המדריך לקניית שמן זית

עונת המסיק כבר החלה את צעדיה הראשונים, וזה זמן מצוין למדריך לקניית שמן זית.קריאה מהנה(פורסם לראשונה בדצמבר2021) המדריך לקניה רגועה

תזונה קטוגנית – מקורות מידע

מכירים את בית שמאי ובית הילל? לא מרגישים לעתים שאתם נתקלים במלא גישות שונות בכל מה שקשור לתזונה הקטוגנית?כמה קשה

100 מתכוני גאפס לילדים

כתבה: יעל ולרי פרל שמחה לעדכן שאני בעליו הגאה של ספר מופלא שתמכתי ועקבתי אחרי הולדתו בשקיקה.על הספר והאישיות שבתוכו יעל

לא ספר בישול – המדע והאמנות של הביס המושלם

כתב: אסף אביר במסגרת תורות ההתפתחות העצמית- השונות, או אלו של ההגשמה הקבוצתית אלו שמטיילים על קשת בענן וצדים עננים..

הסוד הקדמוני – מכאן מתחילים

כתב: דעאל שלו לדעתי, רוב מי שמתרגל אורח חיים פליאו ועד קטוגני או קרניבורי התחיל פה.בספר הסוד הקדמוני שכתב דעאל