מתכון פשוט של רגע וחצי ויש לכם טורטיית תרד כייפית לקחת ככריך או להגיש לאורחים

ורטייה חלבונית, מזינה ויפהפיה והכי חשוב: ללא דגנים / גלוטן וללא סוכר.

איך מכינים ומה צריך?

בכוס המדידה של בלנדר נינג'ה או בלנדר מוט שמים ביחד:

כוס וחצי עלי תרד בייבי או רגיל טריים (חשוב טריים) שטופים ומיובשים

3 ביצים (עדיף ביצי חופש אורגניות)

כף חמאה או גהי או שומן אווז מזוקק

כפית שטוחה אבקת אפיה

מעט מלח

פלפל שחור

מעט עלי טימין

(למי שבא אפשר גם לשלב פרמז'ן מגוררת)

מבלנדרים וטוחנים הכל יחד.

יוצקים על מחבת טפלון חמה, מחכים לבועות קטנות והופכים.

מניחים בצד להתקרר.

לרול כריך לקחת:

מניחים על נייר אפיה ומורחים גבינת שמנת או מטבוחה או ממרח זיתים, עלה חסה, רוקט, פטריות או נתחי בשר מפורק – כל מה שבא, ומגלגלים לרול מהמם.

לטורטיות קראנצ' להגשה עם מטבלים:

ניתן להעביר את הטורטיות לתנור לחום נמוך לייבוש.
נפזר עליהן תערובת תבלינים ארומתית ונקבל גרסה קראנצ'ית יותר.
נשבור אותן בנון שלאנט ונגיש לצד שמנת או ממרח פלפלים קלויים.

לטוסט:

נניח את מילוי הטוסט על מחצית הטורטייה, נסגור ונעביר לטוסטר.
ניתן גם לטגן כך על מחבת או להעביר לתנור.

השארת תגובה