אבדן התמימות, זה פה!
כל מה שחשבנו על שמן זית, על חומר הגלם הכל כך חשוב ומרכזי באגן הם התיכון, השתנה לבלי שוב!

קורס הסמכת טועמי שמן זית, בהנחיית שתי אינציקלופדיות, אושיות שמן זית מהלכות למדע הארגונולפטיקה וגאווה מקומית: איילה נוי מאיר ואהוד סוריאנו.


היו פה תות ובננה ועשב ירוק ולימון ותפוח ועובש וקרטון רטוב ושקד ירוק, אפרסמון וקיווי… מתכת ויין
מחול שדים, סחרור מטורף של ריחות וטעמים, פגמים וארומות, עפיצות ומרירות… דיוקים!

כימיה
שומן
ויטמינים
תזונה
היסטוריה
מדע
אבולוציה
אנתרופולוגיה


הקורס הזה, שמתעסק בסה"כ בטעימת שמן זית – כלל את כל אלו והרבה יותר!

כיתה שלמה של בעלי בתי בד ישראלים ושכנים, יצרנים, מגדלים, אנשי קולינריה, בלוגרים… כולם ישבו מרותקים.

קיבלנו גם סיור מתנה במטעי השקדים של מסיק קיבוץ מגל – שמן זית כתית מעולה בהנחיית @oren_hexter השכנים של עצי הזית והמשלימים אותם ביופי אינסופי 🌸

שמן זית, חברים הוא עולם מרגש שיודע לקחת כל אחד לקצה אחר של חישה.

ארבעה ימים מרתקים מעבר לדמיון.

השארת תגובה