נו… את הפסגה הזו נכבוש בשמחה!

שהרי אנחנו חייבים את האלמנט השוקולדי בחיינו! ואין שום מניעה לצלול גם לעונג הזה. לעולם רוב האוכלוסיה עלי אדמות לא באמת מסוגלת לעמוד בפני חומר האלים המושלם הזה. שוקולד תמיד נחשב בעל תכונות מעוררות אך גם משרות אושר ורוגע.
עירוב פשוט בין שני מרכיבים יצור לנו, לעצמנו וכן, גם לאורחים – חוויית קינוח מפנקת!
כל מה שאנחנו צריכים אלו שני מרכיבים… ומלא תוספות אפשריות.
את הקינוח הזה אני מגישה באירועי הבוטיק שאני מקיימת וגם בסדנאות הבישול והסיבה, הוא פשוט להכנה ו – מדויק!

מרכיבים:

200 גרם שוקולד מריר איכותי 85%

250 מ"ל שמנת 38%

25 גרם חמאה

אבקת קקאו איכותית (22% שומן)

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל או בבן מארי. מערבבים פנימה את הנוזל השמנמני שבחרנו. מגיעים לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מרופדת נייר אפיה, טיפ נחמד הוא לקמט את הנייר, אפשר כמובן לצקת לתבניות טראפלס או כל מצע אחר שנבחר. מעבירים למקפיא לכשעה.
מוציאים מהמקפיא ושוברים בנונשלנטיות – בוזקים מעל קקאו איכותי (קקאו שמצוין עליו שהוא בין 22% ל- 24% שומן)

לערבב לתערובת חלקה ואחידה

טריקים שטיקים ותוספות – ניתן לתבל את הטראפלס שלנו בטעמים שונים: מלח גס, אוכמניות, תותים, צ'ילי גרוס, שבבי קקאו ועוד ועוד…
ניתן בתבניות להקפיא שכבה דקה – לזלף מעט חמאת בוטנים ולכסות בשכבה נוספת ו… השמים הם גבול הטעם שלנו!

לשחק על התבנית במרקמים ולמקפיא
הצעת הגשה

השארת תגובה