סבתותינו וסבינו כבר ידעו את הסוד… שמאלץ!
את הצנצנות שלי אתם כבר מכירים 😎 תמיד תהיינה ביניהן גם אלו שמכילות שומן מזוקק.
זהו חלק בלתי נפרד ממזווה ההיערכות הזמין שלי!
העדפתי האישית היא שומן כבש.
לאחר שמזקקת אותו ומצנצנת, נותר הגריוולעך! או בפי בנותי – צ'יפסים 😜

מצאתי עצמי, במיוחד בימי לימודים ארוכים.. לוקחת איתי קופסה עם גריוולעך. השומן הזה מזין ובהיעדר ארוחה זמינה, משביע בהחלט!

היום הגריוולעך יתערבב עם בשר טחון כבש ובקר לעלי גפן ממולאים קטוגניים.

איך מכינים?
קוצצים דק או במעבד מזון גוש ליה (שומן אחורי לבקש מהקצב)
ומטגנים טיגון על אש קטנה במחבת עדיף עם פיה.
מדי פעם מנקזים את הנוזל השומני לצנצנת.
מאחסנים במקרר.
נשמר לתקופה ארוכה.
טמפ' רתיחה גבוהה – מעשיר כל תבשיל.

תגובה אחת

השארת תגובה