כתב: אסף אביר

הרגע הזה כשכל התפישה שלכם לגבי המטבח משתנה

במסגרת תורות ההתפתחות העצמית- השונות, או אלו של ההגשמה הקבוצתית אלו שמטיילים על קשת בענן וצדים עננים.. ומגוון התאוריות הרוחניות הוורודות, אלו שיוצאות בעד החיוביות ונגד השליליות…
אם כך, אני גאה לשבור את המוסכמה או יותר נכון גאה במי שהעז לשבור אותה! אסף אביר..
מהיום אני בעלים של ספר שמתחיל במילה 'לא'! 😜

לא ספר בישול של אסף אביר

מה גאה.. מתעופפת עליו! כל השאלות שמאחורי השאלות של המדע והאמנות של הביס המושלם!
ספר שיעשה לכם סדר במטבח גם אם אתם לא שפים גדולים וגם לא מתיימרים להיות, סתם כאלה שרוצים לדעת איך מכינים חביתה מושלמת או מה הקטע של מלח… ויותר מכל מה זה טעם?
ספוילר יש בו גם מתכונים.. שיעזרו לכם להבין איך הם נהיו מתכונים… ולמה, ובכלל, ומדוע וכאשר… והבנתם.

הרבה על היחסים בין חומרי הגלם לבין עצמם, לבין התמונה הכוללת, בין האוכל אלינו.. מלא יחסים.. ספר כיף! ויש שקט, לקרוא משהו, קצת אחר.
צללתי פנימה רעבה למילים הנהדרות ולמסע המרתק שכותבו חווה.

תפרגנו לעצמכם ספר שנקרא בשלוק לסופ"ש טעים ומרתק.

פשוט, וכמה קל וכיף לבשל היטב.
זו היתה נקודת הפתיחה של
אסף אביר, בגיל שלושים וקצת
יצא למסע אישי להתגבר על אימת-המטבח
שליוותה אותו כל חייו. תוצאות המסע, שכלל
התלמדות במסעדות, ראיונות עם שפים,
מדענים וחקלאים, והרבה סירים שרופים,
מוגשות כאן, בשורת כלים שיעזרו לכל אחד
לא ספר בישול לבשל ולאכול אחרת

אסף אביר, יליד 1978 ,
הוא עיתונאי לשעבר והיום
כותב את בלוג האוכל
מה הטעם www.thetaste.co.il

השארת תגובה