fbpx
  • Facebook
  • Instagram
  • Contact
Real Food אוכל אמיתי Real Food אוכל אמיתי
  • תוכניות הליווי
  • סדנאות
  • חנות – Realfood Deli
  • מתכונים
  • מומלץ ברותחין
  • ענת פרנק
    • משולחנה של ענת
    • כתבות ופרסומים במדיה
  • 0 פריטים₪0
  • תוכניות הליווי
  • סדנאות
  • חנות – Realfood Deli
  • מתכונים
  • מומלץ ברותחין
  • ענת פרנק
    • משולחנה של ענת
    • כתבות ופרסומים במדיה
Real Food אוכל אמיתי
  • תוכניות הליווי
  • סדנאות
  • חנות – Realfood Deli
  • מתכונים
  • מומלץ ברותחין
  • ענת פרנק
    • משולחנה של ענת
    • כתבות ופרסומים במדיה
  • 0 פריטים₪0
  • תוכניות הליווי
  • סדנאות
  • חנות – Realfood Deli
  • מתכונים
  • מומלץ ברותחין
  • ענת פרנק
    • משולחנה של ענת
    • כתבות ופרסומים במדיה
מדליון פילה על מצע של קרם סלרי ורוטב פטל קינמון
ראשי » אפרודיזיאק » מדליון פילה על מצע של קרם סלרי ורוטב פטל קינמון

מחברים

2 חתיכות פילה בקר או עגל ברוחב של כ – 2 ס"מ
לקרם סלרי:
1 בצל גדול
1 שורש סלרי
4 גבעולי סלרי נקיים מעלים
50 גר' חמאה (או שמן זית)
חצי פלפל צ'ילי אדום
פלפל שחור גרוס
מלח הימליה
לרוטב פטל קינמון:
300 גר' פטל טרי או קפוא (מופשר)
50 גר' חמאה (או רבע כוס קרם קוקוס)
מקל קינמון
כף מייפל

לקישוט – עלי זעתר טריים או עלי כוסברה

אופן החיבור:

בסיר ממיסים חמאה (או שמן זית) ומוסיפים את הבצל הקצוץ לטיגון עדין (אש קטנה) וארוך לאחר שהבצל החל להשקיף, מוסיפים את שורש הסלרי הקצוץ וגבעולי הסלרי. ממליחים קלות וממשיכים עד התרככות.
כשרך מספיק להעביר למעבד מזון חזק עד קבלת מרקם קרמי.

במקביל שמים בסיר את מרכיבי רוטב הפטל לצמצום על אש קטנה. לפלפל את הפילה, להניח על פלאנצ'ה (מחבת) לוהט משומן, להפוך כל כ – 30 שניות עד הגיעו מידת עשיה מדיום.
להניח על צלחת מנה גדושה של קרם סלרי, להניח מעליה את נתח הפילה, לצקת רוטב פטל ולקשט בעלי זעתר טרי או כוסברה

מתכונים נוספים העשויים לעניין אותך:

  • כבדי עוף לולו מוקפצים בשומן אווז, סלרי ופטריות
    כבדי עוף לולו מוקפצים בשומן אווז, סלרי ופטריות
  • פילה דג אנשובי בשמן זית - REALMAR
    פילה דג אנשובי בשמן זית - REALMAR
  • פילה אנשובי בשמן זית - Pelazza
    פילה אנשובי בשמן זית - Pelazza
  • פילה סלמון שלם אפוי בעשבי תיבול (פליאו/קטוגני)
    פילה סלמון שלם אפוי בעשבי תיבול (פליאו/קטוגני)
פורסם ב: אפרודיזיאק, בשרי, חג-גיגיים, פליאו, צליאק תגיות: אפרודיזיאק, בשרי, מאכלי חג, פינת הביס המושלם, פליאו, צליאק
« הקודם
הבא »

השארת תגובה

ביטול

פוסטים אחרונים
  • פטה כבד קטוגני
  • מוצרי חלב – בתזונה הקטוגנית, כן או לא?
  • מערכת היחסים שלנו עם אוכל
  • תזונה קטוגנית? פליאו? דל פחמימה?
  • קניידלעך קטוגנים
תגובות אחרונות
  • מערכת היחסים שלנו עם אוכל - Real Food אוכל אמיתי על איך מתחילים? ריסטרט לגוף…
  • נטע על לחם בשר
  • תמי על עוגת שוקולד – בשלושה מרכיבים
  • ענת פרנק על ציר עצמות – אמברוזיה (משקה האלים)
  • ענת פרנק על ציר עצמות – אמברוזיה (משקה האלים)
ארכיונים
  • מאי 2022
  • אפריל 2022
  • מרץ 2022
  • דצמבר 2021
  • נובמבר 2021
  • אוקטובר 2021
  • ספטמבר 2021
  • יולי 2021
  • יוני 2021
  • מאי 2021
  • אפריל 2021
  • פברואר 2021
  • דצמבר 2020
  • נובמבר 2020
  • אוקטובר 2020
  • ספטמבר 2020
  • אוגוסט 2020
  • יולי 2020
  • יוני 2020
  • מאי 2020
  • אפריל 2020
קטגוריות
  • אוכל אמיתי
  • אפרודיזיאק
  • בשרי
  • גאפס
  • דל פחמימה
  • היערכות
  • חג-גיגיים
  • יצרנים ומשווקים
  • כתבות ופרסומים במדיה
  • מאזן ומשקם
  • מאפים ולחמים
  • מסעדות ומעדניות
  • מרקים
  • משולחנה של ענת
  • מתכוני ציר עצמות
  • סלטים וממרחים
  • ספרות ותוכן
  • פורומים וקבוצות במדיה
  • פליאו
  • פליאו-קטוגני PKD
  • צליאק
  • צמחוני
  • קטוגני
  • קינוחים
כלים
  • התחבר
  • פיד רשומות
  • פיד תגובות
  • WordPress.org
אין לעשות כל שימוש בתוכן ובתמונות באתר זה ללא היתר ואישור כתוב מראש
כל הזכויות שמורות © 2016-2021 ® אוכל אמיתי Real Food - תקנון האתר
0
    0
    עגלת הקניות שלך
    ריקון עגלת הקניותחזרה לחנות
    המשך קניה
    גלילה לראש העמוד