לדר מנגו

אם תצליחו להשאיר על השיש למשך כשעה… ניצחתם!

אצלנו זה לא שורד… 🙂
אז איך מכינים?


מרכיבים:
4 מנגו בשלים
2 כפות דבש

טוחנים את הפרי. אפשר גם משמש, או אפרסק או תותים כשבעונה מערבבים עם כ – שתי כפות דבש (אני משתמשת בדבש לא מחומם)
משטחים על נייר אפיה בגובה של כ 3 מילימטר ואופים בחום נמוך (80 מעלות) בין 6 ל- 8 שעות הלדר מוכן שכשנוגעים למעלה לא דביק.
מוציאים. מקררים וטורפים.
ואם הספקתם… אז לחתוך לרצועות ולגלגל 🤓

2 תגובות

  1. יוכי הגב

    איזה רעיון אדיר, חייבים דבש??

השארת תגובה