ציר עצמות בקר הפך לחומר גלם מרכזי במטבח שלי. מעבר ללפתוח את הבוקר בשתיית כוס ציר עצמות בקר חמים וטעים
הופההה…את היום האהבה הוולנטיני כבר עברנו אבל, שהרי, אין זמן לאהבה – היא שם כל הזמן (ככתוב).בינתיים בזמן שאהבנו התפרסמו
את המתכון אליפות הזה יצרתי אחרי שמשתתפת בתוכנית הליווי שלי ביקשה ביס קראנץ', ממש היה חסר לה המרקם המתפצפץ הזה
כן, כן, עיניכם הרואות ובקרוב גם טעימות. קינוח פנקוטה קטוגנית, קינוח כייף מפנק. במתכון הקלאסי הזה שיחקנו בבית הספר לבישול,
Powered by - Wemake