סדנת בישול קטוגנית נקיה 28.5.24

להתעמק קצת יותר בנבכי התזונה הקטוגנית בתאוריה ואיך ליישם בפרקטיקה!

 מרגישים שאתם לא תמיד יודעים מה לאכול? מרגישים שהצלחת מונוטנית וחסר לכם גיוון?
בא לכם ללמוד קצת לבשל את האוכל שאתם אוהבים לאכול?
ומרגישים שאם יהיו לכם עוד קצת כלים פשוטים במטבח – יהיה קל יותר לקיים את התזונה?

הגעתם למקום הנכון!

סדנת בישול ולמידה שמביאה אליכם את עקרונות התזונה דלת הפחמימה והקטוגנית תוך כדי לימוד טכניקות בישול –
מפגש אחד בן 3 שעות

על רזי התזונה הקטוגנית הנקיה ואיך ליישם אותה בפועל בארוחה מפנקת ועשירה.

הסדנה תתקיים בבית אוכל אמיתי בראש העין ביום שלישי ה-28.5.24 בשעה 19:00

אורך הסדנה כ – 3 שעות בקבוצה אינטימית של לא יותר מ – 8-12 משתתפים

נתייעץ, נלמד ונתנסה בטכניקות בישול שמייצרות לנו אורח חיים פשוט וטעים.

קיום הסדנה מותנה במינימום 8 משתתפים 

עלות הסדנה: 420 ₪ 

יש הנחה של 10% בהרשמה זוגית
(בהרשמה זוגית תינתן הנחה של 10% – קוד קופון: ZUG)

 

סדנת בישול קטוגנית מיוחדת וייחודית!

סדנה לימודית ובישולית קטוגנית, פרקטיקה יוצאת דופן שלוקחת אתכם עוד צעד אל עולם מטורף של ידע,

גיוון, טכניקות בישול, תפישות, חושים, תבלינים וטעמים 

תוך כדי שיח מעשיר, נבשל יחד ארוחה מלאה, קטוגנית, ממנות ראשונות ועד… קינוח מפתיע!

איך עושים שינוי? 

בסדנת הבישול הקבוצתית וארוחת הטעימות, נטעם כניסה חווייתית אל תזונה שתגדיר מחדש אורח חיים מבריא ומדויק.

נלמד את הרציונל של אסכולות דל פחמימה לצד יישום פרקטי של פתרונות קלים ופשוטים ליום, יום הקדחתני שלנו.

מה בסדנה?

* אנחנו ניפגש במטבח הביתי שלי לשיח על עקרונות התזונה הקטוגנית ויישומה בפועל – איך אוכלים אותה.
* נבשל יחד ארוחה מלאה ומזינה, נכיר טכניקות בישול שיקלו על החיים, נלמד לבנות יחד מזווה מושלם
* נבחן חומרי גלם טריים ואיך הם משתלבים עם בשרים ודגים ו- קינוח! 
* נכיר את אורח החיים בתזונה ושינוי תפישה על אוכל והקשר שלו לאיכות החיים שלנו
* נבין מה הם חומרי הגלם המומלצים – מה תמיד כדאי שיהיה בבית
* איך להימנע ממצב של  – 'פותחים את המקרר ואין מה לאכול'
* אלמד את רזי המטבח נטול הגלוטן, השמנים המזוככים והסוכרים המעובדים

מתחילים לבשל:

מתחילים בהיכרות זריזה וכמה מילים על הרציונל של התזונה הקטוגנית ומשם ישר אל המטבח!

נתנסה במשחקי טעמים מפתיעים…. בין היתר נכין: 

פטה כבד, קרפצ'יו, טרטר, רטבים חמים וקרים, חמאות מפתיעות, רוסטביף המושלם, דגים..
נשחק עם כמה חומרי גלם כיפיים המהווים ביס קינוח מושלם

בינתיים, על השולחן מנות פתיחה מגוונות, תוספות ונגיעות טעם שישלימו לנו ארוחה מושלמת

תוך כדי הסדנה תטעמו ותאכלו לשובע תוך שיח מלמד.

לפרטים נוספים - ללא התחייבות:

סדנת בישול קטוגנית אוכל אמיתי