סדנה לבנה שכולה חזיר - 31/5/2024

רובינו לא מכירים  – בשר חזיר

אז נייס טו Meat You

הגיע הזמן ללמוד!

לראשונה בישראל – סדנת בישול בשר חזיר מיוחדת

אם בא לכם להתעמק בסוג בשר שלא הכרתם בכלל תוך לימוד מנות מטורפות שיעשירו את המטבח ואת הגריל שלכם… 

  הגעתם למקום הנכון!

בסדנת הבשר שכולה חזיר,
נלמד אתכם, אן גלסברג – מומחית בטיפול בבשר חזיר ותוצריו וענת פרנק – שף בשר ויועצת לבריאות מטבולית, את הדרך הפשוטה ביותר להכיר בשר חזיר!

מפגש אחד בן 3 שעות

עם מלא נתחים וטכניקות בישול

תוך כדי ארוחה מפנקת ועשירה.

והפעם! ניפגש במטבחה של אן בעתלית  ביום שישי ה-31.5.24 בשעה 11:00
אורך הסדנה כ – 3 שעות בקבוצה אינטימית של לא יותר מ – 8-12 משתתפים

נתייעץ, נלמד ונתנסה בטכניקות בישול פשוטות שמייצרות לנו בהירות אל מול עולם הבשר

קיום הסדנה מותנה במינימום 8 משתתפים 

עלות הסדנה: 480 ₪ 

יש הנחה של 10% בהרשמה זוגית

 

 

מה בסדנה?

* אנחנו ניפגש במטבח הביתי של אוכל אמיתי לשיח על הבנת עולם הבשר, בחירה, הכנה, טכניקות בישול

* נבשל יחד ארוחה מלאה ומזינה, נכיר טכניקות בישול שיקלו על החיים, נלמד לבנות יחד מזווה מושלם
* נבחן חומרי גלם טריים ואיך הם משתלבים עם בשרים 
* נבין מה הם חומרי הגלם המומלצים – מה תמיד כדאי שיהיה בבית

מתחילים לבשל:

מתחילים בהיכרות זריזה וכמה מילים על איך לגשת לעולם הבשר ומשם ישר אל המטבח!

נתנסה במשחקי טעמים מפתיעים…. 

בינתיים, על השולחן מנות פתיחה מגוונות, תוספות ונגיעות טעם שישלימו לנו ארוחה מושלמת

תוך כדי הסדנה תטעמו ותאכלו לשובע תוך שיח מלמד

מי את אן גלסברג?

תכירו! אן גלסברג!
אשת הבשר של ישראל
מי שניהלה את מפעל זילבר כ – 15 שנים (מוצרי בשר ונקניק).
הראשונה שפיתחה בארץ נקניקיות פליאו, ייעצה לשפים מהשורה הראשונה וביחד פיתחו מנות מנתחים מגוונים
אן לקחה את התשוקה שלה לעשות אוכל,למדה גם בישול מקצועי,
וכיום מעבירה סדנאות בישול פרטיות בדגש על חומרי גלם מעולים, ומבשלת באופן פרטי

לפרטים נוספים - ללא התחייבות: