סדנת בופה בשרים יום העצמאות - ב-10.5.24

והפעם! בופה בשרים מטורף לקראת יום העצמאות!!!

סדנה שכולה מוקדשת לתורת הניפנוף
גריל, מעשנה, פלאנצ'ה, טכניקות הכנה, מרינדות… כל מה שצריך לדעת ל – על האש המושלם
 אז אם…

בשר בשבילכם הוא מפלצת?

אין לכם מושג מה לבקש מהקצב? איך להכין? איך לגשת לבשר?

הסטייק יוצא לכם תמיד מסטיק?
מכירים בשר אבל בא לכם להתעמק יותר?

  הגעתם למקום הנכון!

בסדנת הבשר הקרובה נלמד אתכם, אן גלסברג וענת פרנק, את הדרך הפשוטה ביותר להכיר בשר!

מפגש אחד בן 3 שעות

עם מלא נתחים וטכניקות בישול

תוך כדי ארוחה מפנקת ועשירה.

ניפגש בבית אוכל אמיתי בראש העין, ביום שישי בבוקר ה-10.5.2024 בשעה 11:00
אורך הסדנה כ – 3 שעות 

נתייעץ, נלמד ונתנסה בטכניקות בישול פשוטות שמייצרות לנו בהירות אל מול עולם הבשר

קיום הסדנה מותנה במינימום 8 משתתפים 

עלות הסדנה: 480 ₪ 

יש הנחה של 10% בהרשמה זוגית 

 

מה בסדנה?

* אנחנו ניפגש במטבח הביתי של אוכל אמיתי לשיח על הבנת עולם הבשר, בחירה, הכנה, טכניקות בישול

* נבשל יחד ארוחה מלאה ומזינה, נכיר טכניקות בישול שיקלו על החיים, נלמד לבנות יחד מזווה מושלם
* נבחן חומרי גלם טריים ואיך הם משתלבים עם בשרים 
* נבין מה הם חומרי הגלם המומלצים – מה תמיד כדאי שיהיה בבית

מתחילים לבשל:

מתחילים בהיכרות זריזה וכמה מילים על איך לגשת לעולם הבשר ומשם ישר אל המטבח!

נתנסה במשחקי טעמים מפתיעים…. 

בינתיים, על השולחן מנות פתיחה מגוונות, תוספות ונגיעות טעם שישלימו לנו ארוחה מושלמת

תוך כדי הסדנה תטעמו ותאכלו לשובע תוך שיח מלמד

מי את אן גלסברג?

תכירו! אן גלסברג!
אשת הבשר של ישראל
מי שניהלה את מפעל זילבר כ – 15 שנים (מוצרי בשר ונקניק).
הראשונה שפיתחה בארץ נקניקיות פליאו, ייעצה לשפים מהשורה הראשונה וביחד פיתחו מנות מנתחים מגוונים
אן לקחה את התשוקה שלה לעשות אוכל,למדה גם בישול מקצועי,
וכיום מעבירה סדנאות בישול פרטיות בדגש על חומרי גלם מעולים, ומבשלת באופן פרטי

לפרטים נוספים - ללא התחייבות: