טיול קולינרי קטוגני בטוסקנה איטליה

דמיינו חופשה בטוסקנה – סדנאות בישול מקצועיות, סיורים קולינריים מרתקים וארוחות מטריפות חושים, והכל מותאם לתזונה קטוגנית.

לפני שנה, יחד עם סלבה ברגר – אני, ענת פרנק,  יועצת לבריאות מטבולית, מומחית לתזונה קטוגנית ושף בהכשרתי – החלטנו לקחת את זה צעד קדימה ולהוציא לפועל ריטריט קטוגני אמיתי. כך נולד ה־Keto Tour: חוויה עוצמתית בה למדו המשתתפים איך ליהנות מאיטליה בלי להרגיש שחסר משהו, איך להסתדר בחו"ל ועדיין לשמור על קטו – ואפילו ירדו במשקל תוך כדי אכילה חופשית.

סלבה ברגר בשלוש השנים האחרונות מוביל מסעות קולינריים לטוסקנה – כבר 15 טיולים מוצלחים בהם מגלה את איטליה האמיתית דרך המטבח, היין והמסורת. במסע הקרוב נפגוש יצרני גבינות, יין ונקניקים, נבשל בחווה משפחתית עתיקה ונחווה מסורת שעוברת דורות – כולל לימוד טכניקות שימור וכבישת בשר מסורתיות, והכנה של נקניקים ונקניקיות בשיטות האיטלקיות הקלאסיות.

 

  • יצאנו לדרך עם 16משתתפים מרוצים, והתגובות היו מעבר לכל ציפייה: המשתתפים חוו את הקסם של איטליה דרך התזונה הקטוגנית.
  • הם טעמו ובישלו את כל העושר של המטבח המקומי – בלי פיצות ובלי פסטות.
  • הם למדו טכניקות קולינריות אמיתיות וכלים פרקטיים לחיים.
  •  ובונוס – רבים חזרו לארץ קלים יותר בכמה ק"ג!

בקיצור – ההוכחה החיה שטוסקנה + קיטו = שילוב מנצח.

מתי ואיפה

יציאה: 03.05.2026, טיסת בוקר לרומא
חזרה:  10.05.2026, טיסת לילה 
מיקום הטיול: טוסקנה, איטליה

מה מצפה לנו

 
חוויה קולינרית מאורגנת לפרטי פרטים בת 8 ימים מלאה בסדנאות בישול מקצועיות, סיורי אוכל מודרכים, ארוחות מטריפות חושים וחוויות קולינריות אותנטיות ברמות הגבוהות ביותר.
 

הטיול מיועד לכל מי שחי ו/או רוצה לחוות אורח חיים קטוגני ואוהב אוכל טעים ואיכותי וסקרן ללמוד את סודות המטבח של טוסקנה בדגש על עולם הבשר.

לפרטים נוספים - ללא התחייבות: