טיול קולינרי קטוגני בטוסקנה איטליה
דמיינו חופשה בטוסקנה – סדנאות בישול מקצועיות, סיורים קולינריים מרתקים וארוחות מטריפות חושים, והכל מותאם לתזונה קטוגנית.
לפני שנה, יחד עם סלבה ברגר – אני, ענת פרנק, יועצת לבריאות מטבולית, מומחית לתזונה קטוגנית ושף בהכשרתי – החלטנו לקחת את זה צעד קדימה ולהוציא לפועל ריטריט קטוגני אמיתי. כך נולד ה־Keto Tour: חוויה עוצמתית בה למדו המשתתפים איך ליהנות מאיטליה בלי להרגיש שחסר משהו, איך להסתדר בחו"ל ועדיין לשמור על קטו – ואפילו ירדו במשקל תוך כדי אכילה חופשית.
סלבה ברגר בשלוש השנים האחרונות מוביל מסעות קולינריים לטוסקנה – כבר 15 טיולים מוצלחים בהם מגלה את איטליה האמיתית דרך המטבח, היין והמסורת. במסע הקרוב נפגוש יצרני גבינות, יין ונקניקים, נבשל בחווה משפחתית עתיקה ונחווה מסורת שעוברת דורות – כולל לימוד טכניקות שימור וכבישת בשר מסורתיות, והכנה של נקניקים ונקניקיות בשיטות האיטלקיות הקלאסיות.
- יצאנו לדרך עם 16משתתפים מרוצים, והתגובות היו מעבר לכל ציפייה: המשתתפים חוו את הקסם של איטליה דרך התזונה הקטוגנית.
- הם טעמו ובישלו את כל העושר של המטבח המקומי – בלי פיצות ובלי פסטות.
- הם למדו טכניקות קולינריות אמיתיות וכלים פרקטיים לחיים.
- ובונוס – רבים חזרו לארץ קלים יותר בכמה ק"ג!
בקיצור – ההוכחה החיה שטוסקנה + קיטו = שילוב מנצח.
מתי ואיפה
יציאה: 03.05.2026, טיסת בוקר לרומא
חזרה: 10.05.2026, טיסת לילה
מיקום הטיול: טוסקנה, איטליה
מה מצפה לנו
חוויה קולינרית מאורגנת לפרטי פרטים בת 8 ימים מלאה בסדנאות בישול מקצועיות, סיורי אוכל מודרכים, ארוחות מטריפות חושים וחוויות קולינריות אותנטיות ברמות הגבוהות ביותר.
הטיול מיועד לכל מי שחי ו/או רוצה לחוות אורח חיים קטוגני ואוהב אוכל טעים ואיכותי וסקרן ללמוד את סודות המטבח של טוסקנה בדגש על עולם הבשר.
לפרטים נוספים - ללא התחייבות:
