סדנת Fine Keto Dining 13/07/2022

סדנת הבישול

עלות סדנת הבישול – ארוחת טעימות 420 ₪ – מתקיימת במטבח הפרטי שלי בראש העין

נפגשים לבשל וללמוד במטבח שלי, בבית אוכל אמיתי, בראש העין בשעה 19:00, אורך הסדנה כ – 3 שעות

קיום הסדנה מותנה במינימום 10 משתתפים (בהרשמה זוגית תינתן הנחה של 10% – קוד הנחה ZUG)

סדנת הבישול הקבוצתית – אוכל אמיתי RealFood 

סדנת בישול מיוחדת וייחודית! סדנת בישול קטוגנית יוצאת דופן שלוקחת אתכם עוד צעד אל עולם מטורף של חושים, תבלינים וטעמים 

נבשל יחד ארוחה מלאה, קטוגנית, ממנות ראשונות ועד…קינוח מפתיע

אז איך עושים שינוי? 

בסדנת הבישול הקבוצתית וארוחת הטעימות, נטעם כניסה חווייתית אל תזונה שתגדיר מחדש אורח חיים מבריא ומדויק.

נלמד את הרציונל של אסכולות דל פחמימה לצד יישום פרקטי של פתרונות קלים ופשוטים ליום, יום הקדחתני שלנו.

מה בסדנה?

* אנחנו ניפגש במטבח הביתי שלי ותכירו את אדונית התבלינים הראשונה לשמה!
* נבשל יחד ארוחה מלאה ומזינה, נכיר טכניקות בישול שיקלו על החיים, נבנה יחד מזווה מושלם
* נבחן חומרי גלם טריים ואיך הם משתלבים עם בשרים ודגים ו- קינוח! 
* נכיר את אורח החיים בתזונה ושינוי תפישה על אוכל והקשר שלו לאיכות החיים שלנו
* נעזור לכם להבין מה הם חומרי הגלם המומלצים – מה תמיד כדאי שיהיה בבית
* איך להימנע ממצב של  – 'פותחים את המקרר ואין מה לאכול'
* אלמד את רזי המטבח נטול הגלוטן, הסוכרים המעובדים

מתחילים לבשל:

מתחילים בהיכרות זריזה וכמה מילים על הרציונל של התזונה הקטוגנית ומשם ישר אל המטבח!

נתנסה במשחקי טעמים מפתיעים…. בין היתר נכין: פטה כבד, קרפצ'יו, טרטר, רוסטביף המושלם, דגים.. נשחק עם כמה חומרי גלם כיפיים המהווים ביס קינוח מושלם! בינתיים, על השולחן מנות פתיחה מגוונות, תוספות ונגיעות טעם שישלימו לנו ארוחה מושלמת

תוך כדי הסדנה תטעמו ותאכלו לשובע תוך שיח מלמד.

מתנות ליום שאחרי:

* רשימת קניות להתארגנות של המטבח      * לוח היערכות שבועי (למסודרים שבינינו)      * ספר מתכונים של אוכל אמיתי Real Food!

סדנת הבישול היא סדנת משחק של מיקס & מאטש (mix & match) לבשל וליצור – מחומרי הגלם שזמינים אצלנו במטבח, תוך הבנה של יחסים בין חומרי הגלם למקביליהם, לעצמם ואלינו וזאת בלי להיות שפים גדולים או קונדיטורים.

ו – כן – זה קל!

כשמכירים ומבינים, אין צורך בתפריטים מסובכים או היערכות – רק להבין ולהכיר – את הגוף וההעדפות שלנו!

מטבח ללא גלוטן, סוכרים ומעובדים נשמע… מוזר?!  הרי כבר מעל שני דורות אנחנו מורגלים בתזונה מערבית, תזונה המבוססת על פרוסות לחם, כריכים, קורנפלקס בבוקר ותועפות סוכרים בכל מוצר וביס.
הפכנו מכורים לטעמים התעשייתיים עד שכבר איבדנו את טעמו של המזון כפי שהוא ואנחנו מוקפים רגישויות ומחלות כרוניות
, צליאק, סוכרת, מחלות אוטואימוניות, סרטן… ומערך של רופאים ויועצים שמטפלים לנו בתסמינים…במקום בשורש הבעיה.

רגע, רגע… החשוב ביותר! כל נרשם מקבל ליווי חינם למשך שבועיים! זמינה לכל שאלה, עצה או התלבטות. הכל על מנת לעזור לך לצלוח את השינוי הזה בקלות ובכיף

נפגשים לבשל וללמוד במטבח שלי, בבית אוכל אמיתי, בראש העין בשעה 19:00

לפרטים נוספים: 052-3598640

* מספר משתתפים: לא עולה על 12 משתתפים לצורך שמירה על אינטימיות הסדנה

לפרטים נוספים - ללא התחייבות: