אוכל אמיתי Real Food סדנת בישול קבוצתית

להתעמק קצת יותר בנבכי התזונה הקטוגנית בתאוריה ואיך ליישם בפרקטיקה!

קורס בעקרונות התזונה תוך כדי סדנת בישול – מפגש אחד בן 3 שעות, לימודי וטעים, על רזי התזונה הקטוגנית הנקיה ואיך ליישם אותה בפועל בארוחה מפנקת ועשירה.

נחבור אל בית אוכל אמיתי בקבוצה אינטימית של לא יותר מ – 8-10 משתתפים, נתייעץ, נלמד ונתנסה בטכניקות בישול שמייצרות לנו אורח חיים פשוט וטעים.

נפגשים לבשל וללמוד במטבח שלי, בבית אוכל אמיתי, בראש העין בשעה 19:00, אורך הסדנה כ – 3 שעות


סדנת בישול מיוחדת וייחודית!

סדנה לימודית ובישולית קטוגנית, פרקטית יוצאת דופן שלוקחת אתכם עוד צעד אל עולם מטורף של ידע,  גיוון, טכניקות בישול, תפישות, חושים, תבלינים וטעמים 

תוך כדי שיח מעשיר, נבשל יחד ארוחה מלאה, קטוגנית, ממנות ראשונות ועד… קינוח מפתיע

אז איך עושים שינוי? 

בסדנת הבישול הקבוצתית וארוחת הטעימות, נטעם כניסה חווייתית אל תזונה שתגדיר מחדש אורח חיים מבריא ומדויק.

נלמד את הרציונל של אסכולות דל פחמימה לצד יישום פרקטי של פתרונות קלים ופשוטים ליום, יום הקדחתני שלנו.

מה בסדנה?

* אנחנו ניפגש במטבח הביתי שלי לשיח על עקרונות התזונה הקטוגנית ויישומה בפועל – איך אוכלים אותה.
* נבשל יחד ארוחה מלאה ומזינה, נכיר טכניקות בישול שיקלו על החיים, נבנה יחד מזווה מושלם
* נבחן חומרי גלם טריים ואיך הם משתלבים עם בשרים ודגים ו- קינוח! 
* נכיר את אורח החיים בתזונה ושינוי תפישה על אוכל והקשר שלו לאיכות החיים שלנו
* נבין מה הם חומרי הגלם המומלצים – מה תמיד כדאי שיהיה בבית
* איך להימנע ממצב של  – 'פותחים את המקרר ואין מה לאכול'
* אלמד את רזי המטבח נטול הגלוטן, הסוכרים המעובדים

מתחילים לבשל:

מתחילים בהיכרות זריזה וכמה מילים על הרציונל של התזונה הקטוגנית ומשם ישר אל המטבח!

נתנסה במשחקי טעמים מפתיעים…. בין היתר נכין: פטה כבד, קרפצ'יו, טרטר, רוסטביף המושלם, דגים.. נשחק עם כמה חומרי גלם כיפיים המהווים ביס קינוח מושלם! בינתיים, על השולחן מנות פתיחה מגוונות, תוספות ונגיעות טעם שישלימו לנו ארוחה מושלמת

תוך כדי הסדנה תטעמו ותאכלו לשובע תוך שיח מלמד.

מתנות ליום שאחרי:

* רשימת קניות להתארגנות של המטבח      * לוח היערכות שבועי (למסודרים שבינינו)   * מתכוני הסדנה

סדנת הבישול היא סדנת משחק של מיקס & מאטש (mix & match) לבשל וליצור – מחומרי הגלם שזמינים אצלנו במטבח, תוך הבנה של יחסים בין חומרי הגלם למקביליהם, לעצמם ואלינו וזאת בלי להיות שפים גדולים או קונדיטורים.

ו – כן – זה קל!

כשמכירים ומבינים, אין צורך בתפריטים מסובכים או היערכות – רק להבין ולהכיר – את הגוף וההעדפות שלנו!

מטבח ללא גלוטן, סוכרים ומעובדים נשמע… מוזר?!  הרי כבר מעל שני דורות אנחנו מורגלים בתזונה מערבית, תזונה המבוססת על פרוסות לחם, כריכים, קורנפלקס בבוקר ותועפות סוכרים בכל מוצר וביס.
הפכנו מכורים לטעמים התעשייתיים עד שכבר איבדנו את טעמו של המזון כפי שהוא ואנחנו מוקפים רגישויות ומחלות כרוניות
, צליאק, סוכרת, מחלות אוטואימוניות, סרטן… ומערך של רופאים ויועצים שמטפלים לנו בתסמינים…במקום בשורש הבעיה.

 

 

לפרטים נוספים: 052-3598640 ענת פרנק

* מספר משתתפים מוגבל לצורך שמירה על אינטימיות הסדנה

לפרטים נוספים - ללא התחייבות: