הציר הינו מיצוי של עצמות בקר, על הערכים התזונתיים שבהן, אל נוזל מרוכז המופק בבישול מדויק של עצמות הבקר. הג'לטין נוצר מפירוק של קולגן בבישול ארוך והינו חלבון חיוניה המצוי ומחבר רקמות שריר ומפרקים (סחוסים) ועוזר לבניית תאים, עצמות, חיזוק ציפורניים ושיער.

אוטואימוני על שום מה? ישנם מוצרי מזון המעוררים רגישות אצל חולים במחלות אוטואימוניות ולרוב הם מצויים במוצרי מזון סולניים, למשל פלפלים, חצילים, עגבניות או מצליבים ולמשל כרובים שונים, ברוקולי, קולורבי ולכן הציר אינו מכיר אותם על מנת להגיע נייטרלי גם לבעלי רגישויות.

הציר מכיל עצמות מח, עצמות ברך, מים, ובוקה גרני – גבעול סלרי, טימין, פטרוזיליה, עלי דפנה. הוא אינו מתובל ואינו מומלח.

הציר מבושל לפחות 36 שעות והינו מיועד לכל מי שרוצה להעשיר את התזונה באחד מהמזונות הדחוסים בערכים תזונתיים שקיימים. מומלץ במיוחד למי שמקיים אורח חיים דל פחמימה, פליאו, קטוגני ולמי שמבקש לשקם ולהבריא את מערכת העיכול לרבות העשרת הגוף במצבים שונים של חוסר איזון מטבולי, נשירת שיער, מחלות אוטואימוניות, מחלות כרוניות, סרטן, סוכרת ועוד.

הציר מבושל במטבח ביתי פרטי (לא כשר) ומגיע מסונן ללא בשר/עצמות, ארוז באריזת סו-וויד יעודיות במצב קפוא. הציר ניתן לשתייה כמות שהוא או כבסיס לתבשילים ומרקים.

לצפיה באפשרויות השונות של צירים בחנות המעדניה לחצו כאן

השארת תגובה