אנחנו קוראים לו – הגלידה הקטוגנית הראשונה! מנה כל כך מסורתית ותיקה, אמולסיה מושלמת של טעמים, פטה הכבד כיכב על
במלל זה אחשוף את הסיבות ואולי גם נקודת אור אחת קטנה. "מוצרי חלב כן/לא? שחור/לבן או בכלל אפור? עד כמה
מערכת היחסים שלנו עם אוכל היא מערכת יחסים לכל דבר אנחנו אוהבים בה כועסים בה מלקים את עצמנו מבטיחים להשתפר..
אז תזונה קטוגנית? פליאו? דל פחמימה? … מה קורה פה בעצם, ואיך 'אוכלים' את זה? בואו נעשה בין האסכולות השונות
Powered by - Wemake