הגעת.

הגעת אלי! ולא סתם הגעת אלי. הגעת כי נמאס, כי השינוי כבר מתבקש, כי זה הזמן לדייק את הדרך להשגת ולהצלחת המטרה!

מה אם אספר לך שירידה במשקל, הבראה ושיקום הם תופעות הלוואי של הדרך? אם כבר נמאס להיות אקורדיון, לנוע בינות למלא מידע, לעתים סותר, לשמוע אלף הבטחות ושוב 'ליפול' על תסכול ולחוש תחושת בגידה… הגעתם למקום הנכון, בואו נתחיל – לחצו כאן!

סדנאות אוכל אמיתי

סדנאות בישול

סדנאות בישול חווייתיות וייחודיות! חוויה יוצאת דופן של ידע משולב בטעמים שלוקחת אתכם עוד צעד אל עולם מגוון של אוכל אמיתי, כזה שכבר שכחנו לאכול בסדנאות אנחנו מבשלים יחד ארוחה מלאה נתנסה ונלמד על בשר, על גיוון, כל ערכים תזונתיים, טכניקות דרך החיך והחושים מ-מנות ראשונות ועד... קינוחים מפתיעים כל הסדנאות נטולות סוכרים פשוטים, דגנים, שמנים מזוככים וחומרים משמרים

אוכל אמיתי – המתכונים

המתכונים כולם באתר אוכל אמיתי Real Food מבושלים ללא גלוטן, ללא תוספת סוכרים מעובדים, עשויים חומרים טבעיים בלבד לפי מיטב המסורות והעדות. ארוחות מלאות, מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים, קטוגני, פליאו דל פחמימה

ויטלו טונטו

ויטלו טונטו 500 גרם שייטל (או וייסברטן או שפיץ)מיונז הום מיידקופסת טונה במים1 פילה אנשובי איכותיצלפים במלח5 ביצים מושלמותכמה עלי

קורנביף קטוגני

*קורנביף – בשר כבוש* שיטת הכנה נהדרת ליצירת נתחים מפוצצי טעם שניתן לאכול מהם קרים או חמיםהקור ביף נפוץ מאוד

היערכות תזונתית במילואים

צילום אילוסטרציה: שי בן-נפתלי מכל קצוות הארץ גוייסו מיטב אנשינו לשמור עלינו אל מול החזית שנפתחה. נתלשו מהמציאות שלהם, מהבית,

מתגעגעים לנגב חומוס? קל! חומוס קטוגני ולחמניה

כילדה, שגדלה בקריות, היה לנו מנהג קבוע. כל שבת נסענו לעכו לאכול חומוס. כזה חם, על הבוקר. עד היום זו

השארו מחוברים אלינו לכל מה שאמיתי, מתכונים, מאמרים, בלוג, אירועים מעניינים וכן קהילות פייסבוק ואינסטגרם פעילות ועשירות בתוכן ותמונות

 

הרשמה לניוזלטר אוכל אמיתי       קהילת בין הסירים בפייסבוק       קהילת תזונה קטוגנית נקייה בפייסבוק      אוכל אמיתי באינסטגרם

תמיד יש מה לאכול!
זה מצב מנטלי
לא תלוי מזווה
זו תפישה של רוגע שמשלב הבנה עמוקה של התזונה
יחד עם חופש מהתעסקות באוכל!

יש לכם ביצים וחמאה במקרר?
אתם מסודרים
מכאן,
לא משנה איפה תופס אתכם הרעב...
אם בבית במשרד, ברחוב...
תמיד אפשר להסתדר
תמיד יש מה לאכול

כשאנחנו עסוקים בלטפח שובע
תמיד מעט גרגרי מלח מתחת ללשון או בכוס מים
יטפחו את שובע שלנו עד שנגיע למקור אוכל
או שנטפח את יכולת הבחירה
באוכל פשוט או כזה שנערכנו מראש וזמין לנו
לרוב,
אנחנו יודעים מראש לאן הולכים,
יודעים איפה אנחנו ביחס למה זמין סביבנו יותר או פחות
זה הופך הכל...

לקל.

#ענתפרנק_תזונה_מבריאה
#ליווי_לתזונה_קטוגנית
#דיוק_איזון_התאמה

לתוכניות הליווי - צרו קשר או בלינק בביו

בתיאבון 🌿
סרטן גרורתי שהתחיל במעי וחזר..
הוא סרטן מטבולי!

אם הוא חזר, מדובר פה בישות ביולוגית שמגדלת גידולים.
הגיע הזמן להשתלט עליה.

איך?
בעזרת תזונה משקמת מבוקרת!
סרטן מטבולי הוא לא סרטן גנטי!!! הוא סרטן שנולד בתזונה שלנו, באורח החיים שלנו ובחיבור שלנו לסביבה המקורית שלנו.
***רמז, רובנו לא חיים ככה

מה תזונה מבוקרת עושה?
אנחנו מחזקים את היכולת של הגוף לרפא את עצמו ולהילחם בתאים הסרטניים.
אנחנו מרעיבים את תאי הסרטן, מבטלים את היכולת שלהם לגדול ולהתרבות על ידי הגבלת מקור האנרגיה שלהם.

העיסוק הזה בתזונה משקמת לחולי סרטן מלווה אותי ומרתק אותי מתחילת המסע שלי לתזונה מבריאה ב 2005 עת והשתלמתי בפרוטוקול לתזונה משקמת לחולי סרטן, לוקמיה מושתלי מח עצם. 

#ענתפרנק_תזונה_מבריאה
ליווי לתזונה משקמת מבוקרת

www.anatfrank.co.il
מה הפתרון?

ברוב המקרים פתרונות...לא נמצאים שם בחוץ. הם נמצאים בפנים. בנו.
בתזונה שהופכת את כל קערת הידע על פיה,
לפעמים לא משנה כמה נלמד, אחרי מי נעקוב... לא נצליח לסנכרן בין פיסת המידע
לבין שפת הגוף שלנו
ולפעמים זה פשוט כבר יותר מדי מידע

אחרי שנים של עבודה בתחום ויחד עם שיטת הליווי הייחודית שפיתחתי
אני שומעת ויודעת בדיוק - את מה שאתם לא אומרים לי
במשפט או תחושה שאתם מעבירים
אני כבר יכולה להבין איך אתם מבצעים את התזונה
האם זה משלב שינוי באורח החיים
והאם מה שאתם עושים מדויק - לכם.

יודעת, שזה לא פשוט ללמוד את שפת הגוף שלכם
במיוחד אחרי שנים של מסך שהעידן הזה טרח להוריד על עיניכם
מסך ההגיון המעוות - שמגובה ב... חרטא.

לפעמים אתם מרגישים כאילו אתם רק לומדים ללכת
קמו פה שלושה דורות ב - 50-70 שנים האחרונות - שלא יודעים לאכול
צריך ללמד אותנו מחדש

אז מה הפתרון?
הבנה, יישום - התמדה.

רוב התסמינים שנחשבים בעינינו המערביות - שליליים
הם בעצם תסמינים חיוביים!!!

ריח רע - אציטון מהפה - כניסה לקיטוזיס
עצירות - היא לא באמת עצירות, היא האטה ביציאות וספיגה משתפרת
סחרחורת - מעבר לעבודה על שומן כמקור אנרגיה וחוסר באלקטרוליטים
חולשה - גמילה מפחמימות לקראת המצב החדש - שומן!
ועוד ועוד

אז אם אתם חווים תסמין לא נעים בכניסה לתזונה - חכו שניה
זו לא התזונה אשמה!!!
זה אתם לא יודעים לפרש את הסימן - את השפה

בשביל זה אני פה.
לעזור לכם לדייק.

רוצים לתאם פגישת דיוק? פרטים בביו

#ענתפרנק_תזונה_מבריאה
#קיטו #דיוק_איזון_התאמה #ליווי_לתזונה_קטוגנית_שיקומית
#תזונה_קטוגנית_נקיה
רוסטביף פיקניה 🥩
בהכי קל שיש
בבית
בתנור הביתי
בכ-40 מוכן להגשה

מתחילים...
תחממו תנור לחום 250

צריך;
נתח פיקניה שלם
כמה שיני שום
ענף רוזמרין
מלח מתובל

איך;
חורצים את מכסה השומן למרובעים בחיתוך עדין עד הבשר
ממליחים טוב
בחריצים דוחסים חצאי שיני שום
על תבנית מצופה נייר אפיה, מניחים את הנתח, פתוח
עם מכסה השומן כלפי מעלה
מתחת הנתח תניחו את ענף הרוזמרין
מעבירים לתנור שחומם מראש לחום 250 מעלות לצריבה טובה טובה
לא לפחד מצריבה טובה
כשצרוב מורידים טמפורה ל - 170 מעלות
מוציאים לאחר כ 20 דקות או למידת עשיה חום פנימי 58 בחלק הצר של הנתח
להוציא למנוח על קרש של 10 דקות
לפרוס נגד הסיבים

לא לשכוח שזה נתח 'מסתובב' תעקבו אחרי כיוון הסיבים

לא יודעים מה זו צריבה, מידת עשיה, סיבים, נגד הסיבים, מנוחת הנתח

תירשמו מהר לסדנת הבשר שלנו
הקרובה, חגיגית לקראת פסח בתאריך 15.4
או לסדנת הבישול הקטוגנית שמתקיימת כל חודש אצלי, הקרובה בתאריך 17.4

פרטים על הסדנה?
שאלות על המתכון?
תגיבו לי פה ואשלח לכם

#סדנת_בישול_קטוגנית
#ענתפרנק #בשר #בישולבריא #פיקניה
#אוכל_אמיתי #קטוגני #keto #realfoodketo #realfoodkitchen #ketomeals #ketodiet #healthyfoodrecipes #pkddiet #foodporn #foodie #carnivore #meatlover 

@anne_glazberg
מחלות אוטואימוניות... הן לא באמת מחלות.
לרוב הן בעיקר תסמין ל... משהו.
בואו נחקור יחד את השורש שגורם לתסמין הזה
***סוד***
ברוב המקרים תזונה מדויקת עם אורח חיים מתאים יפתרו לכם את התסמין
אז דקה לפני שהתסמין הופך למחלה כרונית...
תתקשרו.

<<<הכותבת בוגרת מחלה אוטואימונית - אורטיקריה כרונית קשה ונחשבת כיום נס רפואי לאחר 8 שנים ללא התפרצות.

בתהליך הליווי אנחנו בעצם מיצרים מצבי אלימינציה, דיוק של הגוף למה נכון לו יותר ומה פחות. 
לומדים את השפה שבה הגוף מדבר אלינו
התרגלנו להאשים את השומן
התרגלנו לאמוד הצלחה במספרים הלא נכונים
במצב שקיימת מחלה אוטואימונית, נוריד מאכלים שמייצרים רגישויות, כאלה שלא ידענו לשים עליהם את הדעת כשאוכלים הכל מהכל.

מרגישים שהגיע הזמן לדייק?
או שעוד לא סבלתם מספיק? 😉

צרו קשר לשיחת התאמה חינמית 0523598640 

היכנסו ללמוד על תהליך ליווי לדיוק כאן www.anatfrank.co.il

מוזמנים גם לעקוב אחרי באינסטגרם
https://www.instagram.com/anatfrank_realfood

להצטרף לקבוצת תמיכה חינמית בפייסבוק ובווטסאפ
תזונה קטוגנית נקיה
https://chat.whatsapp.com/IVhLusRIgDRCiEoJ0xAPln
זהו!!!
ניתן מעכשיו לרכוש את סבון שומן הבקר במעדנית אוכל אמיתי
יש קטגוריה על שמו
הלינק לרכישה פה www.realfood.co.il/shop

מת'רגשת
🌿
אי פוריות
שחלות פוליציסטיות
חוסר איזון הורמונלי
לכולם קשר אדוק לתנגודת אינסולין!
הופתעתם?

בוובינר שאת תאריכו אפרסם פה בימים הקרובים
אנחנו הולכות לדבר,
מיכל שריר - @michal_sharir - מטפלת מוסמכת ברפואה סינית גינקולוגית ורפואת נשים, התמחות בפריון, ivf והריון
ואני, ענת פרנק - יועצת לבריאות מטבולית מומחית לתזונה משקמת LCHF

על הקשר האדוק בין תזונה ואורח חיים נכון לבין פריון ואיזון הורמונים נשיים עד שיקום מחלות איברי הרבייה.

למיניות ורמות אינסולין תקינות יש השפעה מכרעת על הפוריות שלנו ובכלל התפקוד המיני ותפקוד איברי המין והרבייה.
לנשים עם תנגודת אינסולין יש סיכון גבוה לסבול מאי פריון, בהשוואה לנשים בריאות.

בריאות מטבולית גם משפיעה ישירות על מצבה הבריאותי של האם במהלך ההיריון ומשם לגדילתו התקינה של העובר.

פוריות האישה מאוד תלויה באיזון ההורמנלי שלה והאיזון ההורמונלי תלוי מאוד באינסולין.

אנחנו נדבר על מחזוריות האישה, על התהליכים החשובים שקורים בגוף כשהיא מכינה אותו להיריון, הביוץ, המחזור וייצור ההורמונים התקין

תאריך הוובינר יתפרסם בימים הקרובים
מה תרצו בינתיים לשאול אותנו?
בואו נדבר אבולוציה של שינוי!
נתקעתי!
"ירדתי לפני עשור 30 קילו בפליאו, העליתי הכל בחזרה ואני לא מצליחה לחזור"
"לפני 7 שנים הצלחתי לרדת 8 קילו עם ..... ועכשיו אני לא מצליחה"
"התחלתי 'לאכול קיטו', ואני מרגיש טוב יותר אבל לא יורד במשקל"
"לפני ההריונות הייתי רזה ממש ועכשיו נתקעה לי בטן - והיא לא יורדת לא משנה מה אני עושה"
"התחלתי בדל פחמימה, ירדתי 7 קילו ונתקעתי"

כל יום אני מקבלת מלא שאלות שכאלה
המון בלבול וחוסר הבנה
ובעיקר תחושת נבגדות, של הגוף ושל השיטות השונות

אבל רגע!!!
מה בעצם קורה פה?
חברים.
אנחנו כל הזמן בשינוי. הגוף שלנו משתנה כל הזמן
הצרכים שלו משתנים
הקצב שלו
המאזן ההורמונלי הטבעי שלו

אף אחד לא הסמיך אותנו לתרבות השפע בה אנחנו חיים
אף אחד לא מלמד אותנו את שפתו של הגוף

אנחנו עושים שינוי - אז קורה שינוי ואז... הוא מפסיק
אז מה עושים עכשיו?!

הו. פה נכנס שלב הדיוק.
זה המקום להבין את התמונה הכוללת של נקודת הזמן בחיים שלנו
ומה נכון להתאים מבחינה תזונתית לשלב הזה
אלו הרגלים כדאי להתאים לשלב הזה
ומאלו הרגלים להיפטר כי ... מה לעשות הם כבר לא תואמים את נקודת הזמן בה הגוף שלנו נמצא

איך עושים את זה?
אין ספק שאפשר ללמוד הקשבה ואת שפתו של הגוף ולאט לאט לנוע לקראת השינוי המדויק
או לבקש עזרה

לתיאום שיחת התייעצות חינמית לדיוק מוזמנים להיכנס לביו או לאתר www.anatfrank.co.il